Facebook/strandhuisjes

Slapen en genieten op het strand!

Vakantie aan zee
Go to: Strandhuisjes Nederland strandhuisjes at facebook strandhuisje at twitter Nieuws Strandhuisjes Nederland

Altijd strandweer!

SLAPEN OP HET STRAND

Bijzonder overnachten

Romantisch overnachten

Beoordelingen strandhuisjes

7 TIPS   |  Altijd strandweer!

STRANDHUISJE

Best beoordeeld

Nieuw

Te huur

Te koop

VAKANTIE AAN ZEE

STRANDHUISJE HUREN 2023

Cadzand

Kust.nl

Strandhuisje.nl

STRANDHUISJES NEDERLAND™

Uw strandhuisje(s) verhuren

Pers

Privacybeleid

Logo Strandhuisjes Nederland™ Zoover Award voor strandhuisjes Landal Julianadorp aan Zee slapen en genieten op het strand terras strandhuisjes Julianadorp


strandhuisjes Landal terras strandhuisje Landal uitzicht strandhuisje Landal zonsondergang vanaf het strandhuisje strandhuisje Landal, Julianadorp

Landal strandhuisjes beste vakantiepark

Beach resort Ooghduyne - Julianadorp, Noord-Holland

Foto’s strandhuisjes Landal, Julianadorp

Back to top+Anne Verhelst

Met vriendelijke groet,


Anne Verhelst

Stagiaire Sales & Marketing

Strandhuisjes Nederland™, altijd strandweer!

Strandhuisje huren Landal Julianadorp Strandhuisje huren Landal Julianadorp Strandhuisje huren Landal Julianadorp

Landal Strandhuisjes is het 'Beste vakantiepark' met een score van maar liefst 9,6! (bron: Zoover)

"Super!"

Fantastische leuke huisjes. Je moet het gewoon meegemaakt hebben om een aantal dagen op het strand te vertoeven. Prachtige zonsondergangen, op bed hoor je de branding, 's morgens de gordijnen open doen en dan het strand, de zee en de vogels weer zien. Nog even wachten en dan komen ze de verse broodjes weer brengen. De 65 huisjes staan tussen twee strandopgangen in. Er zijn er dit jaar 20 bijgeplaatst. Hierdoor staan de huisjes dichter op elkaar dan voorgaande jaren. Beide strandopgangen hebben een strandpaviljoen. Paal 6 en Zee Van Tijd. Paal 6 is wat luxer en groter. Zee Van Tijd is zeker zo leuk. De prijs van de huisjes is pittig, maar het is uniek. Het heeft wel een nadeel: Je wilt er niet meer weg!


"Buitengewoon mooie plek"

Buitengewoon mooie plek op het strand aan de Noordzee. De prachtige glazen pui in de huisjes zorgt voor veel uitzicht en licht. Prachtig om het wisselen van het weer boven zee van zo dichtbij te zien.


Reserveer op tijd!

Vanaf januari lopen de eerste weken van het komende seizoen al vol. Niet voor niks, want de belevingswaarde is erg groot. Reserveer dus op tijd deze bijzondere vakantie in een huisje op het strand.

Ziet u uzelf al genieten van de zon op uw eigen strandterras met een glaasje rosé in het mooiste slaapstrandhuisje van Nederland? Nadat u overdag heerlijk heeft gewandeld in het nabijgelegen natuurgebied 'Het Zwanenmeer'. Deze heeft de grootste natuurlijke duinmeren van heel Europa. U kunt zelf op verkenning of gebruik maken van de aangeboden excursies. Deze slaapstrandhuisjes met extra luxe uitrusting zijn voorzien van gratis wifi, dvd-speler en een unieke services!

Nog een leuk extraatje, u kunt gratis gebruik maken van het zwembad gelegen in het Landal park op maar één km afstand!

Klik op ‘Boek nu’ om uw plekje op het strand te reserveren voor het seizoen van 2014. Of klik hier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief of facebook voor meer acties.

TIP: Met een slaapstrandhuisje is het altijd strandweer….

Dus ook heerlijk in het voor- en najaar!

Het beste vakantiepark van Nederland is Strandhuisjes Julianadorp aan Zee.

Het zijn mooie grote strandhuizen (4 tot 6 pers.) in een omgeving met veel natuur. Incl. gratis gebruik van de parkfaciliteiten, zoals het zwembad.

Wie in de zomer nog één van deze strandhuizen wil huren moet snel zijn. Er zijn slechts enkele plaatsen over. Maar ook voor het voorseizoen moet tijdig worden geboekt. De eerste weken zitten al vol.

De reacties over de strandhuisjes van Landal zijn unaniem positief! Lees hieronder twee beoordelingen.