Facebook/strandhuisjes

Slapen en genieten op het strand!

Vakantie aan zee
Go to: Strandhuisjes Nederland strandhuisjes at facebook strandhuisje at twitter Nieuws Strandhuisjes Nederland

Altijd strandweer!

SLAPEN OP HET STRAND

Bijzonder overnachten

Romantisch overnachten

Beoordelingen strandhuisjes

7 TIPS   |  Altijd strandweer!

STRANDHUISJE

Best beoordeeld

Nieuw

Te huur

Te koop

VAKANTIE AAN ZEE

STRANDHUISJE HUREN 2023

Cadzand

Kust.nl

Strandhuisje.nl

STRANDHUISJES NEDERLAND™

Uw strandhuisje(s) verhuren

Pers

Privacybeleid

Logo Strandhuisjes Nederland™ Zoover Award voor strandhuisjes Landal Julianadorp aan Zee slapen en genieten op het strand

…voor een strandhuisje is het

Enkele reacties over slapen op het strand terwijl het géén strandweer was. Althans, geen strandweer om te liggen zonnen, maar wél voor een huisje op het strand!

Het voor- en najaar is stukken goedkoper dan juli en augustus en indien gewenst kan dan ook per midweek of weekend geboekt worden. Onderstaande reacties gaan over de strandhuisjes in Julianadorp aan Zee.Suzanne

"Hoe leuk is dit!!"

Lekker gek doen op het strand. Luieren op 't terras, hapje eten bij Paal 6. Niks hoeft, 't is vakantie. Net terug (september) van mijn 3e keer. Wat herfstig weer deze keer, maar heerlijk om er weer te zijn en lekker uit te waaien. Volgend jaar weer.


"Super weekend!"

Wat hebben wij genoten, wat een prachtig uitzicht! Genieten van de zee, de lucht en de natuur! Wind, zon en ook regen met onweer hoorde hierbij. Voor de kinderen is het ook helemaal geweldig en het huisje was helemaal compleet!

Wij komen zeker terug. Wat een leuk weekend hebben wij gehad.


Marco Peter

"Een plek om nooit te vergeten!"

De eerste dagen behoorlijk wat storm meegemaakt, echt geweldig om de woeste zee voor je huisje te zien. De laatste twee dagen hadden we juist heerlijk warm weer. Iedere dag zagen we de zwart glimmende kopjes van de zeehonden voor de deur uit het water komen, zonsondergang vanaf je bank is echt uniek te noemen. Wij gaan direct voor een tweede keer, op deze manier kun je in Nederland ook een unieke vakantie beleven!!
"Zeker doen!!!!"

Ik ben geen strandmens, maar dit was echt heerlijk. Het ruisen van de branding, uitzicht op de zee, ondergaande zon, prachtige vergezichten, heerlijke strandwandelingen op zoek naar zeesterren, krabben, schelpen en kwallen. Dagje uit naar Texel en Terschelling. Mn dochter (11 jaar) heeft zich prima vermaakt op het strand, bij het water en in het huisje. Al met al zeker voor herhaling vatbaar. Ben nu al benieuwd hoe het zou zijn op een zwoele zomeravond of tijdens een voorjaarsstorm.

Zeehond voor strandhuisjes Julianadorp Zonsondergang strand Julianadorp

Altijd Strandweer!


Laurenz H. Polsma

"Dit willen we elk weekend!"

Wat een onvergetelijke ervaring! Dit is nu precies wat je zoekt wanneer je in nederland een weekendje boekt met je gezin: rust voor jezelf, speelplezier voor je kinderen, een comfortabel vakantiehuis en een mooie natuuromgeving! Gewoon meerdere malen zeehondjes gezien!!!

In deze prachtige strandhuisjes voorzien van alle gemakken is het heerlijk toeven. OK, wij hadden het geluk dat het zo vroeg in het jaar al mooi weer was, maar ik weet zeker dat we ons anders ook prima hadden vermaakt."Intense beleving van zee & strand!

Een luxe vakantiehuis direct op het strand is onder alle weersomstandigheden prachtig! Mijn kleindochter van 1,5 jaar heeft hier voor het eerst de zee ontmoet en het was bijzonder. De ene dag een rustige, de andere dag een onstuimige zee, het was steeds genieten!

De ervaring om te slapen op het strand is om nooit te vergeten. Zo uit je woonkamer het zand in, top. Op 300 mtr afstand is een stoer strandrestaurant waar je prima en gezellig kunt eten, maar je kunt natuurlijk ook zelf koken in het huisje.Zeehond voor strandhuisjes Landal

Zonsondergang Julianadorp

Fam. de Bruin