Facebook/strandhuisjes

Slapen en genieten op het strand!

Vakantie aan zee
Go to: Strandhuisjes Nederland strandhuisjes at facebook strandhuisje at twitter Nieuws Strandhuisjes Nederland

Altijd strandweer!

SLAPEN OP HET STRAND

Bijzonder overnachten

Romantisch overnachten

Beoordelingen strandhuisjes

7 TIPS   |  Altijd strandweer!

STRANDHUISJE

Best beoordeeld

Nieuw

Te huur

Te koop

VAKANTIE AAN ZEE

STRANDHUISJE HUREN 2024

Cadzand

Kust.nl

Strandhuisje.nl

STRANDHUISJES NEDERLAND™

Uw strandhuisje(s) verhuren

Pers

Privacybeleid

Logo Strandhuisjes Nederland™ Zoover Award voor strandhuisjes Landal Julianadorp aan Zee slapen en genieten op het strand strandhuisjes Hoek van Holland

Strandhuis 108

Hoek van Holland

Inpandig vloeroppervlak:

16

Oppervlak strandterras:

18

Bouwjaar:

2009

Staat:

Als nieuw. Onderhoudsvrije gevelbekleding.

Vraagprijs:

€ 58.500

Jaarlijkse kosten, totaal:

€ 4.500 (huur strandvak, winteropslag, vervoer, verzekering en beheer)

Indeling:

3 kamers: woonkamer met eetkeuken, slaapkamer en badkamer.


6 slaapplekken: 2-persoonsbed, stapelbed en een 2-persoons opklapbed (cubed)

Verhuur mogelijkheden:

Beperkt, alléén vrienden / familie. Dus geen commerciële verhuur.

Strandseizoen:

1 april tot 1 oktober (6 maanden)

Inboedel:

Inclusief

Aansluiting riool:

Ja

Aansluiting elektra:

Ja

Aansluiting TV:

Digitenne

Aansluiting internet:

Wifi

Parkeren:

Betaald: op 5 minuten loopafstand.

Onbetaald: op 15 minuten loopafstand.

Tweeten


Strandhuisje te koop

Hoek van Holland | Zuid-Holland

Strandhuisje kopen

Strandhuisje op mooie locatie

Luxe strandhuis op één van de mooiste en rustigste strandlocaties in Zuid-Holland, bij Den Haag, Rotterdam en Utrecht, met blijvend vrij uitzicht op zee.

Zelfs op een warme dag is het nog rustig op het stuk strand van het strandhuis. Er is weinig geloop of bekijks vanaf het strand of het verharde pad. Je voelt je hier echt vrij!


Geniet

Eet en geniet terwijl 's avonds de zon laat ondergaat, slaap diep bij het zachte ruizen van de zee, en ontbijt op het stille strand in de ochtendzon terwijl volwassenen, kinderen, familie en vrienden vrijuit spelen op het brede strand of een frisse duik nemen. Regelmatig worden zeehonden gespot. Met opgroeiende kinderen in de puberfase is het voor ons tijd om andere wensen en dromen uit te laten komen. Vandaar dat het strandhuis ter overname wordt aangeboden aan andere zon-, zee- en strandliefhebbers.


Volledig ingericht & onderhoudsvrij

Het volledig ingerichte, onderhoudsvrije, strandhuisje op het strand bij Hoek van Holland kan per direct worden overgenomen van de eerste eigenaar (sinds 2009) en worden bewoond door nieuwe strand-, zee- en zonliefhebbers (meeste zonuren zijn op het strand).


Indeling

Er kunnen 6 personen overnachten, vakantie houden en gebruik maken van: de woonkamer met eetkeuken, een praktische op maat gemaakte opbergkast, een 2-persoons opklapbed, aanrecht, 4-pits gasfornuis, koelkast, houten klepbank met opbergruimte, boekenplankje, aparte slaapkamer met een twee persoonsstapelbed en een royale badkamer met wc, douche  met warm water (glazen spat deuren), elektriciteit (12 Volt en 220 Volt), meubilair en groot terras aan de zee. Met mogelijkheid voor een wifi aansluiting waardoor internet en televisie kijken tot de mogelijkheid behoort.Strandhuisjes Hoek van Holland

’’Je voelt je hier echt vrij!

strandhuisje Hoek van Holland plattegrond

Omgeving

Het huisje staat op een optimale, rustige, kindvriendelijke, goed bereikbare plaats naast de strandopgang 'Stuifkenszand', waar altijd dichtbij kan worden geparkeerd. Gelegen op ‘project Noord', strandhuisje 108 met vriendelijke buren. Het is snel bereikbaar per auto, trein, bus en fiets, en op loopafstand van de campingwinkel (verse broodjes, koffie, thee, heerlijk beleg en kranten), de leukste restaurants op en bij het strand, supermarkten en winkels.

Een stuk verderop is een naaktstrand. Liefhebbers kunnen hier gebruik van maken, maar andere mensen hebben hier totaal geen last of hinder van.

De strandhuisjes zijn ook op het strand te bereiken via een verhard wandelpad. De huidige eigenaren hebben een parkeerpas waarmee de auto voor het huisje gereden kan worden via het verharde pad. De kosten hiervoor zijn € 300 per jaar. De auto kan hiermee ook dichter bij het strand geparkeerd kan worden, ideaal met druk bezochte stranddagen… Je hebt altijd een parkeerplek!Hoek van Holland, strand

Hoek van Holland is de vierseizoenen badplaats van Rotterdam en ‘the place to be’ voor jong en oud! Luieren in het zand, badderen in de zee, lekker eten in een van de vele strandpaviljoens en restaurants, boten kijken op de Nieuwe Waterweg, wandelen door een ongerept duingebied, een gevarieerd aanbod aan kleine winkeltjes, unieke evenementen: Hoek van Holland Strand heeft het allemaal! Het strand van Hoek van Holland is 250 meter breed en 3,5 kilometer lang. Daartegen liggen duinen met fiets- en wandelpaden.


Goed geregeld

De beheerder is 7 dagen per week op het strand, houdt toezicht en ondersteunt de bewoners, zodat u alleen hoeft te genieten. Ieder jaar vóór 1 april worden de strandhuisjes op het strand geplaatst en kant-en-klaar opgeleverd. De jaarlijkse kosten voor de locatie, opslag in de winter, verzekering en beheer bedragen ca. €4.500 per jaar.


Nieuw aanbod van strandhuisjes te koop in 2024?


Vul hieronder uw naam en e-mail adres in en ontvang bericht als er een nieuw strandhuisje te koop komt. Deze gratis service is makkelijk aan en uit te zetten.


Strandhuisjes Hoek van Holland Strandhuisje Hoek van Holland binnen Strandhuisje Hoek van Holland Strandhuisje keuken Hoek van Holland Strand Hoek van Holland Strandhuisje Hoek van Holland Strandhuisje Hoek van Holland Strand Hoek van Holland Strand Hoek van Holland Strandhuisje Hoek van Holland Strandhuisjes Hoek van Holland Strandterras Hoek van Holland Strand Hoek van Holland Strand Hoek van Holland

Nieuw aanbod van strandhuisjes te koop in 2024?


Vul hieronder uw naam en e-mail adres in en ontvang bericht als er een nieuw strandhuisje te koop komt. Deze gratis service is makkelijk aan en uit te zetten.


STRANDHUISJE KOPEN? LEES EERST DIT!