Vakantie aan zee

Slapen en genieten op het strand!

Facebook/strandhuisjes

slapen en genieten op het strand
strandhuisjes at facebook strandhuisje at twitter Nieuws Strandhuisjes Nederland

Altijd strandweer!

SLAPEN OP HET STRAND

Bijzonder overnachten

Romantisch overnachten

Beoordelingen strandhuisjes

7 TIPS   |  Altijd strandweer!

STRANDHUISJE

Best beoordeeld

Nieuw

Te huur

Te koop

VAKANTIE AAN ZEE

STRANDHUISJE HUREN 2022

Cadzand

Kust.nl

Strandhuisje.nl

STRANDHUISJES NEDERLAND™

Uw strandhuisje(s) verhuren

Pers

Privacybeleid

Logo Strandhuisjes Nederland™ Zoover Award voor strandhuisjes Landal Julianadorp aan Zee Go to: Strandhuisjes Nederland

  22 Hotels aan zee


  

Dineren tijdens uw vakantie aan zee bij FletcherDiner bij Fletcher Hotels aan Zee

TIP! In alle Fletcher Hotels wordt er iedere avond een wisselend menu geserveerd. De koks doen hun uiterste best om dit menu zo aantrekkelijk en lekker mogelijk te maken. Veruit de meeste gasten kiezen dan ook voor dit dagmenu. U heeft doorgaans de keuze uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten (vlees of vis) en twee desserts.

Er wordt hard gewerkt aan deze gerechten, want de meeste gasten kiezen het menu. Door met kwantiteit te werken kunnen de hotels dit menu zeer scherp aanbieden. De kwaliteit van de gerechten is ook uitstekend, want voor de koks is het een uitdaging om iedere keer weer blije gasten te maken. Dat is immers de beste reclame die er is.

Als u een verrassingshotel boekt, kunt u met korting een dagmenu meebestellen. Voor slechts €24,50 per persoon. Voor dit geld heeft u een uitstekend driegangen menu!

Overigens kunt u de last minute aanbieding ook ver vooruit boeken. Als de aankomstdag zaterdag of zondag is, betaalt u €10,- extra. Er komt verder geen euro bij. Zelfs voor de toeristenbelasting niet. Een super scherpe aanbieding dus.  Zo simpel is het.  

goedkope vakantie aan zee

Dit is nou zo’n typische scherpe actie van Fletcher! De hotels staan op de mooiste plekjes van Nederland. U kunt uw voorkeursregio selecteren, maar verder blijft het hotel een verrassing. De € 25,- is geen vanaf prijs maar zelfs inclusief toeristenbelasting en uitgebreid ontbijt! Een leuke en ideale actie toch?

Verrassingshotel aan zee of andere bijzondere plek!

Geen zin om te kiezen? Laat u verrassen! Voor slechts € 25,- p.p. all-in prijs in een 3- of 4-sterrenhotel, op de mooiste plekjes van Nederland! Inclusief ontbijt!

Verras uw partner met een verrassingshotel aan zee of andere bijzondere plek! Hotel (aan zee) actie is inclusief ontbijt!

+ verrassingshotel voor € 25 pp (all-in & incl. ontbijt)

Fletcher Hotels is het snelst groeiende hotelbedrijf van Nederland. Het staat vooral bekend om zijn hotels op bijzondere plaatsen. Zo heeft Fletcher ook een aantal hotels die heel dicht bij het strand staan. Zoals Beach Hotel Zuiderduin, hotel de Witte Raaf, hotel Resort Amelander of één van de andere 16 hotels aan zee. Fletcher haalt regelmatig de media aandacht door zijn zeer aantrekkelijke acties. Profiteer bijvoorbeeld via onderstaande link van een aanbieding van 1 van de 50 hotels. Of bekijk hier gelijk alle 16 hotels aan Zee van Fletcher door bij de zoekopdracht op de website ‘kust’ aan te vinken. Een leuk en voordelig alternatief dus voor de vakantiehuisjes aan zee.

vakantie zon zee strand vakantie zon zee strand vakantie zon zee strand

Fletcher hotels aan zee door heel Nederland. Met scherpe aanbiedingen en last minutes.

vakantie zon zee strandhotels aan zee