strandhuisjes at facebook

Altijd strandweer!

Slapen op het strand

Strandhuisje Zeeland

Noord-Holland

Zuid-Holland

NIEUWE Duinhuisjes

Vakantie aan zee

STRANDHUISJE HUREN 2023

Overzicht alle strandhuisjes

Kust.nl

NIEUWE Duinhuisjes Z-H

Go to: Strandhuisjes Nederland

STRANDHUISJES KIJKDUIN

Huisjes aan zee op het strand van Kijkduin, Zuid-Holland

n Kijkduin, Zuid-Holland

De rustig gelegen en vrijstaande luxe beach houses zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigentijdse inrichting. De overdekte veranda geeft veel privacy en een fantastisch uitzicht. Slapen óp het strand, een originele en unieke ervaring.

Nergens langs de Nederlandse kust hebben beach houses zoveel ruimte rondom als in Kijkduin en geven deze volop ruimte aan de natuur voor duinvorming. Ruimte en rust aan het Haagse strand, plezier voor jong en oud.

Uiteraard geniet u tijdens uw verblijf van onze hotelservice met onder andere opgemaakte bedden, bed- & badlinnen, een Largo Coffee & Tea experience, de LARGO amenity box en een complete eindschoonmaak.Kijkduin strandhuisjes, Kijkduin, Zuid-Holland

Kijkduin Strandhuisjes

Slapen op het strand van Kijkduin

Aantal personen

2 tot 5

Eigen verhoogd strandterras

Ja, ruim en met terras meubilair

Broodjesservice

Nee

Strandpaviljoen op loopafstand

Ja, binnen 3 minuten, (grote boulevard binnen 10 minuten)

Honden welkom

Nee

Indeling

2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met een stapelbed. In de woonkamer is de bank te gebruiken als slaapbank.

TV

Ja, smart-tv

Wifi-internet

Ja, gratis

Extra toegankelijk strandhuisje

Nee

Bijkomende kosten

Geen, (Het verblijf in deze accommodatie is inclusief eindschoonmaak, opgemaakte bedden bij aankomst, bad- en keukenlinnen, koffie- en theepakket en bad- en doucheproducten.)

Aantal vakantiehuisjes aan zee

20

Bijzonderheden

Als gast heeft u vrij entree tot het nabijgelegen vakantiepark Kijkduin met onder andere een overdekt zwembad, tennisbanen, midgetgolf, trampoline's, wasserette, fietsverhuur, activiteitenprogramma en meer.

Strandhuisjes Kijkduin huren Strandhuisjes Kijkduin huren Strandhuisjes Kijkduin huren Deutsche Website Strandhaus mieten Holland
BOEK
VOLGENDE ➜